1916 Fight Gear

Aller eerst waarom 1916 fight gear? 1916 Fight Gear is onderdeel van OLB Sports.  OLB Sports is een bedrijf met een enorme historie. Opgericht in 1916 op de Hommelseweg in Arnhem en langzaam maar zeker geëvolueerd van schoenmaker naar fitness en vechtsportspecialist met een landelijke bekendheid.

Door vast personeel met ieder zijn/haar eigen ervaring, worden bezoekers van de winkel altijd geholpen door iemand met verstand van zaken. De grote voorraad in combinatie met de gunstige locatie zorgen ervoor dat niet alleen recreanten maar ook topsporters hun weg naar OLB Sport vinden vanuit heel Nederland.

Doordat OLB al jaren ervaring heeft in vechtsporten hebben wij enkele jaren geleden besloten om onze eigen vechtsport merk op de markt te brengen

1916 Fight Gear

No non sense

Hoe is 1916 Fight Gear aan zijn naam gekomen? Dat is heel simpel, Omdat OLB Sports sinds 1916 bestaat. “Al meer dan 100 jaar ervaring in vechtsport” 1916 Fight Gear is door de jaren heen nauw betrokken geweest met de ontwikkeling van bokshandschoenen. Door onder meer feedback van trainers en klanten. Hierdoor hebben wij met trots onze eerste lijnen bokshandschoenen en scheenbeschermers mogen presenteren waar wij erg trots op zijn!

Wat is er nou zo speciaal aan 1916 Fight Gear? Wij gaan back to basic oftewel old school! Onze hele collectie bestaat uit clean look producten. Geen flauwekul gewoon old school fight gear. Vandaar onze slogan “there’s no school like the old school”.

Onze bokshandschoenen

No nonsense bokshandschoenen, maar toch uniek zijn. Wij hebben een unieke bokshandschoen ontworpen met een extra klittenband sluiting. Hierdoor heb je veel meer ondersteuning op je polsen dan normale bokshandschoenen. Een van onze beste klanten van OLB Sports heeft een hele gave product review video gemaakt. Hierin legt hij uit wat hij vindt van onze classic bokshandschoen. Bekijk het filmpje hieronder.

Na het zien van dit filmpje wil jij toch ook deze bokshandschoenen hebben? Wist je dat wij deze bokshandschoen in 3 verschillende kleuren verkopen! Mocht je nou de bokshandschoenen eerst willen passen dan ben je van harte welkom bij ons in de winkel.

Mayru lifestyle

Wil jij een positievere lifestyle? Dan is het heel interessant om het youtube kanaal van Mayru lifestyle te volgen. Hierop geven zij talloze tips hoe jij je lifestyle kan verbeteren.

Lifestyle is bij ons een positieve manier van leven op het gebied van:

  • Sport
  • Yoga
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Voeding en suppletie Familie en vrienden
  • Ondernemerschap
  • Reizen
  • Plezier maken

Bekijk hier het youtube kanaal van Mayru Lifestyle: