Bekijk meer

Ben jij opzoek naar scheenbeschermers voor het kickboksen? De mooiste scheenbeschermers vind je bij OLB Sports. Wij hebben een ruim assortiment aan kickboks scheenbeschermers. Die direct uit voorraad leverbaar zijn. Dus voor 15:00 besteld betekend de volgende dag al in huis m.u.v. het weekend. Kom jij er nog niet helemaal uit en ben je niet zeker van je maat? Je kan altijd advies op maat krijgen in onze winkel of neem contact met ons op via [email protected]  of bel naar  026-442 3321.

Waarom scheenbeschermers dragen?

Het dragen van kickboks scheenbeschermers is erg belangrijk. Het laatste wat je wilt is een blessure krijgen waardoor je niet meer kan trainen. Het is daarom belangrijk om goede bescherming te dragen bij het kickboksen. Scheenbeschermers heb je in verschillende kwaliteiten. De een beschermd beter dan de ander. Ook is het natuurlijk belangrijk dat je niet jezelf beschermd maar ook voor je tegenstander.

Verschillende scheenbeschermers.

Zoals we al aangaven heb je verschillende kwaliteiten scheenbeschermers. De meest eenvoudige scheenbeschermer zijn van stof gemaakt. Deze heb je al vanaf €19,95. Vaak worden deze gebruikt voor beginnende kickboksers en bieden minimale bescherming wel een topper om mee te beginnen natuurlijk.

Dan krijg je kunstleren scheenbeschermer deze heb je al vanaf €39,95. Deze zijn al een stuk steviger dan de stoffen en bieden daarom ook meer bescherming. Hier zitten vaak ook extra elastieken banden bij, zodat deze ook minder snel verschuiven. Dit zijn ideale scheenbeschermer voor bokszak trainingen.

Dan kom je uit op de skintex scheenbeschermer. Dit zijn harde scheenbeschermers die veel impact kunnen hebben. Deze gebruiken ze vaak voor het sparren, zodat je maximaal beschermd bent tegen harde trappen. Skintex scheenbeschermer heb je al vanaf €59,95 en hierin zijn heel veel varianten te verkrijgen.

Welke maat heb ik nodig?

Scheenbeschermer horen net onder de knie te komen en goed aan te sluiten om je schenen. Nu is het bij het begin lastig om te weten welke maat je nou nodig heb, daarom staan wij altijd voor je klaar om je te helpen aan de juiste maat scheenbeschermer.