Van welke voordelen profiteren Gold Members?

Spaarpunten bij iedere aankoop

Gratis retourneren

Langer garantie

Speciale aanbiedingen

Wat is OLB Sports gold member?

Als gold member van OLB Sports profiteer je van speciale aanbiedingen, langere garanties, gratis retourneren en word uitgenodigd voor speciale evenementen. Het spaarsysteem werkt als volgt: Voor ieder product die jij online of in de winkel aanschaft krijg je spaarpunten. De waarde van de spaarpunten hangt af van het product. Voor iedere 10 euro ontvang je 1 punt. Deze punt is €0,50 waard. Hoe meer je hebt hoe meer korting.

Registreren

Je kunt je op 3 manieren registreren voor OLB Sports gold member:

  1. Aan de kassa: Geef voordat je afrekent door aan de kassière dat graag een gold member wilt worden. Geef je gegevens door en kort daarna ontvang je je inlog gegevens, zodat jij je kan inloggen op onze webshop. Bij mijn account zie je terug hoeveel spaarpunten jij al gespaard hebt en je kan je kassabonnen digitaal terug vinden.
  2. Na een aankoop in de webshop: Bij het afrekenen kunt u de keuze maken om een account aan te maken. Vink dit vakje aan en word direct gold member van OLB Sports.
  3. Aan melden online: Je kunt ook registreren zonder aankoop via deze pagina: https://olbsports.nl/mijn-account/ Registreer je via je email adres en word direct gold member van OLB Sports.

Spaarpunten bij iedere aankoop

Punten sparen

Nadat je geregistreerd bent, kun je op 2 manieren sparen: in de webshop en in de winkel. Alle punten komen binnen op 1 account. Voor ieder product die jij online of in de winkel aanschaft krijg je spaarpunten. De waarde van de spaarpunten hangt af van het product. Voor iedere 10 euro ontvang je 1 punt. Deze punt is €0,50 waard. Hoe meer je hebt hoe meer korting.

Punten inleveren

Wilt u de gespaarde punten inleveren? Dit kan zowel online als in de winkel. Geef aan de winkelmedewerker door dat u uw gespaarde punten wilt inleveren. De kassière haalt dan de korting van het totaal bedrag af. Online kunt u bij het afrekenen makkelijk ervoor kiezen om uw gespaarde punten in te leveren. Dit word daarna netjes van het totaal bedrag afgehaald.

Gratis retourneren

Gratis retourneren

Wanneer je een gold member bent van OLB Sports kunt u gebruik maken van het gratis retourneren van uw bestellingen. Meld uw retour makkelijk en snel aan via onze retour portal. Na het aanmelden krijgt u een retourzegel. Deze kunt u gemakkelijk uitdraaien en op uw retour pakket plakken. Lever daarna uw retour in bij een servicepoint, binnen enkele dagen krijgt u bericht van ons of uw retour goed ontvangen is en storten wij netjes uw geld terug op uw rekening of ruilen uw product netjes om naar het gewenste product.

Langer garantie

Dat wilt toch iedereen! Langer garantie op jou aangekochte producten. Wanneer je gold member bent heeft u recht op langere garantie termijn tot wel 90 dagen. Mocht u klachten hebben op een van uw producten neem contact op met onze klantenservice wij helpen u graag verder.

Speciale aanbiedingen

Speciale aanbiedingen

Als gold member krijg u speciale aanbieding die alleen geldt voor een gold member van OLB Sports. Kijk op onze pagina speciaal voor de gold member om welke artikelen dit gaat. Zijn er op dit moment geen artikelen in de aanbieding? Even geduld ….. En houdt onze sale pagina in de gaten dit gaat zeker komen!

Gold member olb sports

Word jij ook snel gold member?

Meld je aan en join our team!