BEKIJK MEER

Karatepakken kopen: Hoe en Waar?

Als je begint met karate is het gebruikelijk dat je de eerste paar lessen een leenpak krijgt van de club waarbij jij op dat moment traint. Als je besluit door te gaan met judo heb je uiteraard je eigen karatepak nodig. Het eerste karatepak wat je koopt is wit, als je besluit er ook nog wedstrijden bij te gaan doen, dan heb je ook een zwart pak nodig. Dit is verplicht als je 15 jaar of ouder bent en je doet mee aan een hoog nationaal of internationaal toernooi. Bij OLB Sports hebben we een ruim assortiment aan karatepakken.

Karatepakken kopen: Welke maat?

Een karatepak gaat samen met je lichaamslengte. Wij hebben karatepakken van 120 tot en met 200 cm. Bij een karatepak moet je rekening houden dat je nog kan groeien en dat je hierdoor een iets grotere maat moet kopen. Ook moet je rekening houden met het krimpen tijdens het wassen. Een karatepak kan 2 tot 4 cm krimpen.

Weet u niet zeker welke maat bij u past? Wij helpen u graag in onze winkel in Arnhem. U kunt ook altijd bellen naar 026-4423321 of mailen naar [email protected]

Karatepakken kopen: Welke soort?

Wij hebben verschillende soorten karatepakken.

Hier heb je ook verschil in kwaliteit:

  • De meest eenvoudigste en goedkoopste karatepakken zijn van glad katoen zonder wafelstructuur gemaakt. Deze heb je al vanaf €27,99. Deze worden veelal gebruikt door karateka’s. Voor de prijs bieden zij een erg goede kwaliteit en zijn ze uitstekend om mee te trainen.
  • De beste pakken die je kan krijgen zijn gladde pakken van 100% katoen. Deze vindt je ook bij ons. Deze zijn te koop vanaf €48,90.