Jiu Jitsu pak kopen?

Een Jiu Jitsu pak is het eerste wat je koopt als je begint met Jiu Jitsu. Een Jiu Jitsu pak is meestal wit. Er kan per club een uitzondering worden gemaakt dat er alleen zwarte pakken mogen worden gedragen. Bij OLB Sports hebben we een ruim assortiment Jiu Jitsu pakken.

Welke maat Jiu Jitsu pak is voor mij geschikt?

Een Jiu Jitsu pak gaat samen met je lichaamslengte. Wij hebben Jiu Jitsu pakken van 160 tot en met 200 cm. Bij een Jiu Jitsu pak moet je rekening houden dat je nog kan groeien en dat je hierdoor een iets grotere maat moet kopen. Ook moet je rekening houden met het krimpen tijdens het wassen. Een Jiu Jitsu pak kan 2 tot 4 cm krimpen.

Weet u niet zeker welke maat bij u past? Wij helpen u graag in onze winkel in Arnhem. U kunt ook altijd bellen naar 026-4423321 of mailen naar [email protected]

De verschillende soorten Jiu Jitsu pakken

Wij hebben verschillende soorten Jiu Jitsu pakken.

Hier heb je ook verschil in kwaliteit:

  • De meest eenvoudigste en goedkoopste Jiu Jitsu pakken zijn van glad katoen zonder wafelstructuur gemaakt. Deze heb je al vanaf €69,95. Deze worden veelal gebruikt door de meeste sporters. Voor de prijs bieden zij een erg goede kwaliteit en zijn ze uitstekend om mee te trainen.
  • De beste pakken die je kan krijgen zijn geweven pakken van 100% katoen. Deze vindt je ook bij ons. Deze zijn te koop vanaf €126,00.

Beginnende Jiu Jitsuka

Ben jij een beginnende Jiu Jitsuka? En wil je niet teveel geld gelijk uitgeven aan je eerste pak? Wij adviseren dan om een judopak aan te schaffen. Deze zijn wat goedkoper en zijn uiteraard ook van uitstekende kwaliteit!

De meest eenvoudigste en goedkoopste judopakken zijn van glad katoen zonder wafelstructuur gemaakt. Deze heb je al vanaf €19,95. Deze worden veelal gebruikt voor beginnende judoka’s. Voor de prijs bieden zij een erg goede minimale kwaliteit en zijn ze uitstekend om mee te beginnen.

Een stapje verder krijg je de gewafelde katoenen pakken. Deze kan je bij ons aanschaffen vanaf €29,95. De gewafelde katoenen pakken zijn al vele malen steviger dan de niet gewafelde glad katoenen pakken. Deze pakken zijn nog relatief licht van gewicht. Ideaal voor kinderen en prima van kwaliteit.

De beste en sterkste pakken die je kan krijgen zijn pakken van zwaar gewafeld katoen. Doordat alle vezels in elkaar geweven zijn, zijn deze pakken uitermate sterk. Deze pakken zijn bij ons te koop vanaf €49,95. Deze pakken worden meestal gedragen door volwassenen of door zwaar ervaren judoka’s die vaak ook wedstrijden doen.

Klik hier voor meer judopakken