Bekijk alles

Waarom joya scheenbeschermers dragen?

Bij vechtsport is het belangrijk dat je goed beschermd bent. Dit om jezelf te beschermen en je tegenstander niet te blesseren. Bij een training van een full contact vechtsport kan je jezelf langdurig blesseren. Dit kan leiden tot vervelende blessures en zelfs gebroken scheenbenen. Bescherm jezelf goed en voorkom dat je een langdurig blessure overhoudt.

Verschillende soorten joya scheenbeschermers?

Je heb veel verschillende soorten scheenbeschermer. Sok varianten, stoffen, kunstleren, of skintex scheenbschermers. Vaak ligt aan je trainingen of aan hoevaak je traint welke scheenbeschermers nodig zijn voor jou training. Hieronder een tabel welke scheenbeschermers je kan dragen met wat voor trainingen je doet.

Scheenbeschermer: Training:
Kous variant Bokszak training
Stoffen scheenbeschermer Bokszak training
Kunstleren scheenbeschermer Bokszak training, Techniek/Sparren
Skintex Techniek/Sparren

Joya scheenbeschermers passen?

Het hele assortiment op onze website hebben wij op voorraad in de winkel. Wij leveren alles direct uit voorraad en is daarom vaak de volgende dag al in huis. Mocht je toch meer informatie willen, ben je van harte welkom in onze winkel in Arnhem. Hier krijg je uitleg van personeel die ervaring hebben in vechtsporten en zo alle ins en outs weten. Ook kan je joya scheenbeschermers passen, zodat je zeker weet welke maat je nodig heb.

Bestellen van jouw joya scheenbeschermers

Mocht je jouw joya scheenbeschermers willen bestellen. Twijfel dan niet. Mocht de maat niet goed zijn dan kun je deze kosteloos retourneren. Mocht je niet zeker zijn van jou maat of wil je meer informatie. Wij staan altijd voor u klaar. Klik op de whatsapp button en kom direct met ons in contact buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar [email protected]

Bekijk ook:

Scheenbeschermers kickboksen | Scheenbeschermers |