BEKIJK MEER

Booster Scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn essentieel bij het trainen van je vecht skills. Ze voorkomen blessures en laten jou en je partner ongestoord trainen. De bescherming van het scheenbeen en de wreef helpen bij een betere trainervaring. Wij hebben een heel ruim assortiment met diverse scheen/wreefbeschermers.

Welke maat Booster scheenbeschermers zijn voor mij geschikt?

Houd de maattabellen in de gaten voor het exact weten van welke maat je nodig hebt.

Over het algemeen kan je stellen dat hij net iets onder de knie moet eindigen. Als de hij over de knie heen valt kan dit zorgen voor belemmering van het snel buigen en strekken van de knie.

Weet u niet zeker welke maat bij u past? Wij helpen u graag in onze winkel. U kunt ook altijd bellen naar 026-4423321 of mailen naar [email protected]

De verschillende soorten Booster scheenbeschermers

Wij hebben veel verschillende soorten. Hier heb je ook verschil in kwaliteit:

Als goedkoopste hebben wij een kunstleren. Deze kan je bij ons aanschaffen vanaf €39,95. Deze zullen daarom ook meer bescherming bieden en kwalitatief beter zijn. Je maakt hem makkelijk vast aan je scheen met meer elastieken banden die je met klittenband aan de scheenbeschermer maakt. Deze scheenbeschermers zullen daarom ook minder snel verschuiven.

De beste bescherming wordt geboden door een skintex beschermer. Dit materiaal is hoogwaardig kunstleer. Deze scheenbeschermer kan je bij ons vanaf €99,00 kopen. Deze scheenbeschermers kunnen heel veel hebben en zullen daarom erg goed bestemd zijn tegen harde trappen. Ook in deze categorie zijn er weer heel veel verschillende scheenbeschermers te verkrijgen.

Bekijk ook:

Bokshandschoenen | Kickboksbroeken | Gebitsbeschermers | Enkelkousen