Het is weer een tijdje geleden, maar het is weer tijd voor een nieuwe OLB on tour. Dit keer te gast bij 4th gym in Amsterdam. Stukje verder dan dat je van ons gewend bent, maar 4th gym wordt een nieuwe verkooppunt van 1916 Fight Gear dus hier willen wij wel een kijkje nemen!

Nu we toch in Amsterdam zijn!

“Als we dan toch in Amsterdam zijn” zegt Bram kunnen we net zo goed even de stad in. Zo gezegd zo gedaan! Nadat bram zijn raampjes bekeken heeft 🙂 en wij onze buikje vol gegeten hebben gaan we naar Amsterdam Ijburg toe waar 4th gym is gevestigd.

Aangekomen bij 4th gym kijken Bram en ik onze ogen uit hoe vette sportschool 4th gym is. Een gezellige boutique style kickbox gym, super mooie eigen gemaakte boksring, mooie custom made bokszakken met ophangsysteem. Een style die precies bij 1916 fight gear past.

Nadat wij gave shirts van 4th gym hebben gekregen die ook verkrijgbaar zijn op de webshop van 4th gym en rustig een drankje aan de bar hebben gedaan moeten we toch echt aan de slag! Tony waarschuwde ons alvast dat het een pittige les wordt. Ondertussen is er een aardige groep -+ 20 mannen en vrouwen binnen gekomen. Je merkt gelijk dat er een prettige sfeer hangt in de groep. Ook al ben je nieuw je voelt je gelijk thuis bij 4th gym.

Danielle de trainster voor vanavond is er ook klaar voor. Danielle is zelf een B klasse vechter geweest en je kan zien dat het een leuke en pittige les gaat worden.

Buikspieren, jumping jacks, combo’s op de bokszak en veel variatie zit er in de les of nee dit was nog maar de warming up 🙂

Zo na 1 uurtje bokszak training heeft iedereen alles gegeven en hebben bram en ik onze tong op de grond hangen. Dat was weer even geleden dat wij een bokszak training hebben gehad en dat was te merken ook.

Helemaal gesloopt moeten wij nog een eindje terug rijden.

Wij willen 4th gym bedanken dat wij een training mee mochten doen! Jullie zijn nu vast benieuwd wanneer 1916 fight gear te koop is bij 4th gym. Dit laten wij weten via onze socials en op www.1916fightgear.com.

Woon je in de buurt van Amsterdam dan is 4th gym Amsterdam zeker een aanrader!