Ben jij opzoek kickboks handschoenen voor dames?

Bij ons vind je een ruim assortiment kickboks handschoenen voor dames van verschillende merken zoals, Joya, King, Twins, 1916 fight gear en nog veel meer. Bestel gemakkelijk je dames kickboks handschoenen en deze zijn de volgende dag in al huis.

Welke maat dames kickboks handschoenen?

De meest verkochte maat kickbokshandschoen voor dames is 12oz. Om een compleet overzicht te krijgen van alle beschikbare maten hebben we hieronder een maattabel gemaakt. Hier kan je makkelijk zien welke maat kickbokshandschoenen jij nodig heb.

Maat: Gewicht / leeftijd:
4 oz 2 t/m 4 jaar
6 oz 4 t/m 6 jaar
8 oz 6 t/m 8 jaar
10 oz 8 t/m 10 jaar
12 oz Vanaf 10 jaar / Vrouwen
14 oz 70 kg +
16 oz 85 kg +
18 oz 120 kg +

Verschillende soorten kickbokshandschoenen

Om het je makkelijker te maken om de juiste keuze dames kickbokshandschoenen te kiezen. Helpen wij je een stukje verder. Train je maar 1x in de week en wil jij niet te veel geld uitgeven aan kickbokshandschoenen. Dan is een kunstleren kickbokshandschoen voldoende. De kunstleren handschoenen heb je al vanaf ongeveer €39,95 tot €49,95. Maar train je vaker dan 1x in de week en wil je iets betere kwaliteit hebben. Dan is een half leer half kunstleren handschoen wel goed. De handschoenen zijn aan de buitenkant gemaakt van leer en de binnen zijde van de kickbokshandschoen is kunstleer. Voordeel hiervan is dat de kickbokshandschoenen van leer zijn waar ze de meeste klappen ontvangen. Hierdoor gaan de handschoenen langer mee.

Mocht je nou vaker te vinden zijn in de sportschool dan is een leren handschoen ons advies. Deze zijn steviger van padding en omdat ze van volledig leer zijn gemaakt gaan deze ook langer mee. Alle kickbokshandschoenen vanaf €79,95 zijn gemaakt van volledig leer.

Bij OLB Sports kunt u gratis retourneren

Mocht jij gave kickboks handschoenen voor dames hebben gevonden en wil je deze graag online bestellen. Geen zorgen en bestel gerust. Mocht de maat niet goed zijn of vind je de handschoenen toch niet lekker zitten. Deze kan je kosteloos ruilen bij ons. De kickbokshandschoenen meld je heel gemakkelijk aan via onze retour portal. Geef daarbij aan voor welke kickbokshandschoenen jij ze wilt ruilen. Zodra de handschoenen bij ons retour zijn gekomen sturen wij je direct de nieuwe paar handschoenen toe. Hoe makkelijk kan je het hebben.