Met Adidas bokshandschoenen ga je all the way!

Om all the way te gaan, wil je geen zorgen maken over de juiste bokshandschoenen. Met Adidas bokshandschoenen kan jij goed voor de dag komen in je sportschool en kan jij zeker all the way gaan. Wij hebben een ruime keuze aan Adidas bokshandschoenen. Bekijk al onze Adidas bokshandschoenen hieronder.

Waar moet ik opletten bij het aankopen van Adidas bokshandschoenen?

Het is belangrijk dat je goede bokshandschoenen aanschaft voordat je gaat trainen. Vaak zien we dat veel sporters trainen met de verkeerde maat bokshandschoenen. Om het je makkelijk te maken welke maat jij nodig heb geven wij bij elke bokshandschoen een maattabel weer. Hierop kan je precies zien welke maat bokshandschoenen jij nodig heb. Ook is het heel belangrijk dat je kijkt hoe vaak train ik nou in de week. Wanneer je meerdere dagen in de week traint is ons advies om goede leren bokshandschoenen aan te schaffen i.p.v. kunstleren. Dit omdat leren bokshandschoenen veel langer mee gaan dan kunstleren bokshandschoenen en ze geven veel meer stevigheid.

Welke maat bokshandschoen heb ik nodig?

Ben je net nieuw begonnen met kickboksen of boksen en weet je niet welke maat bokshandschoenen je nodig heb. Dat maakt niet uit wij helpen je graag verder. Wil je direct met iemand in contact komen klik dan op de WhatsApp button en chat met een van onze medewerkers die je graag verder helpt. Of stuur een mail naar [email protected]

Bij elke bokshandschoen die wij op onze website hebben staan, staat ook netjes ook maattabel bij. Hierop kunt u precies zien welke maat kickbokshandschoen je nodig hebt. Bekijk hieronder de maattabel voor bokshandschoenen.

Maat: Gewicht / leeftijd:
4 oz 2 t/m 4 jaar
6 oz 4 t/m 6 jaar
8 oz 6 t/m 8 jaar
10 oz 8 t/m 10 jaar
12 oz Vanaf 10 jaar / Vrouwen
14 oz 70 kg +
16 oz 85 kg +
18 oz 120 kg +

Online Adidas bokshandschoenen bestellen

Wil je graag je Adidas bokshandschoenen online bestellen. Plaatst dan vrij eenvoudig je bestelling en reken veilig af met ideal of een van onze andere betaalmogelijkheden. Wanneer je een bestelling plaatst voor 15:00 is deze de volgende dag al in huis.