BEKIJK MEER!

Ben jij opzoek naar bokshandschoenen van het merk Joya. Je vind een ruime keuze aan Joya bokshandschoenen hier op de webshop van OLB Sports. Wij hebben genoeg Joya bokshandschoenen op voorraad en kunnen daarom snel leveren. Bestel jij voor 15:00 dan is je bestelling de volgende dag in huis.

Joya bokshandschoenen

Je heb bij ons een grote keuze aan Joya bokshandschoenen, maar welke past nou goed bij jou. Om te beginnen kan je de Joya bokshandschoenen verdelen in 4 verschillende klasse. Synthetisch leren bokshandschoenen. Deze zijn gemaakt van kunstleer en zijn goed voor beginners of mensen die een keer in de week aan bokszak training doen. De prijs van een kunstleren Joya bokshandschoen is vanaf €39,95.

Half leer half kunstleren bokshandschoenen. De buitenkant van de bokshandschoen is gemaakt van leer de binnenkant van de bokshandschoen is nog wel kunstleer. De handschoenen zijn nu al beter dan de volledig kunstleren handschoenen. De bokshandschoenen heb je vanaf €49,95.

Volledig leren bokshandschoenen. De bokshandschoenen zijn nu gemaakt van volledig leer. Deze bokshandschoenen gaan veel langer mee dan de kunstleren. Wanneer je meerdere keren per week traint adviseren wij om volledig leren bokshandschoenen aan te schaffen. De bokshandschoenen zijn veel steviger en gaan daarom ook langer mee. Een leren bokshandschoen van Joya heb je vanaf €64,95

En als laatste heb je Joya bokshandschoenen die in Thailand geproduceerd zijn. Dit zijn ook volledig leren bokshandschoenen met extra stevige padding. Deze bokshandschoenen gaan extra lang mee en adviseren wij ook aan de echte vechters onder ons. Je heb een Thaise Joya bokshandschoen vanaf €119,95.

Welke maat bokshandschoenen heb ik nodig?

Wil jij Joya bokshandschoenen aanschaffen, maar weet je niet zeker welke maat je nodig heb. Hieronder een maattabel, zodat je zeker weet dat jij de juiste maat besteld.

Maat: Leeftijd:

4oz: tot 4 jaar

6oz: 4 tot 6 jaar

8oz: 6 tot 8 jaar

10oz: 8 tot 10 jaar

12oz: vanaf 10 jaar / Vrouwen

14oz: Heren 70+ kg

16oz: Heren 90+ kg

Mocht je toch nog twijfelen of vragen hebben. Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel. Je wordt altijd geholpen door deskundig personeel die je goed advies kunt geven.

Je kan ook altijd even bellen naar  026-4423321 of een mail sturen naar [email protected]