Joya Hawk Bokshandschoenen

Wat voor handschoen is de Joya HAWK?

De allernieuwste collectie van Joya Fight Gear, de HAWK collectie. Deze nieuwe kickbokshandschoenen worden met de handgemaakt in Thailand en bestaan voor 100% uit leer. Door de Joya Super Strap sluiting heb je nu nog meer steun en bescherming in je hand en pols. Triple density foam absorbeert klappen en beschermd je hand beter tijdens het uitdelen van stoten. Perfect geschikt voor zowel zaktraining als sparren. Bekijk hier de gehele Joya HAWK collectie

Welke handschoen past het beste bij jou?

Met verschillende stijlen zit er in de bij de nieuwste collectie van Joya voor iedereen een bokshandschoen bij die in de smaak zal vallen. Een zwarte bokshandschoen met zwarte accenten, een echte klassieker. Iets te zwart voor jou smaak? Kies dan voor een zwarte bokshandschoen met een goud logo en accenten over de hele bokshandschoen of voor een zwarte bokshandschoen met rood-witte elementen over de bokshandschoenen. Meer een fan van iets opvallends? Dan heeft Joya zowel een rode als een roze bokshandschoen. Perfect om een statement mee te maken in de ring.

Bestel bij OLB Sports

Bestel hier jouw Joya Hawk bokshandschoenen gemakkelijk en snel via onze website! Bestel voor 15:00 en krijg jouw bestelling de volgende dag in huis. Twijfel je toch over de pasvorm of over de maat? Kom snel bij ons langs in de winkel om deze Joya Hawk bokshandschoenen in het echt te zien en ze te passen!

Wie draagt de Joya HAWK?

Kickboksers in een nieuw jasje! Kickboksers uit diverse gyms zullen met hun nieuwe Joya Fight Gear gaan vechten, de HAWK collectie. Clyde Brunswijk (Days Gym), Regian Eersel (Sityodtong Gym), Tarik Khbabez (ARJ Trainingen), Isis Verbeek (Hemmers Gym) en meerdere vechters van onder andere Mike’s Gym en SB Gym. De nieuwe Hawk collectie  van Joya Fight Gear is binnenkort te zien in de ring bij deze vechters en gyms. Neem hier zelf een kijkje naar deze nieuwe collectie van Joya Fight Gear en bestel ze snel! Twijfel je over de pasvorm of maat? Kom dan vooral langs bij onze winkel, OLB Sports in Arnhem!

Joya Hawk Bokshandschoenen