Bokshandschoenen voor dames

Tegenwoordig zijn niet alleen heren aan het boksen, maar word het steeds populairder bij vrouwen. Je ziet dat veel fitness scholen bokszak trainingen aanbied. Hierdoor is het animo voor boksen sterk toegenomen. Eenmaal meegedaan aan een bokszak training dan heb je vaak de smaak te pakken.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van bokshandschoenen?

Aller eerst is het belangrijk dat je de juiste maat bokshandschoenen aanschaft. Hieronder hebben wij een maattabel staan, waarop je kan zien wat de juiste maat is voor jou. Verder is het van belang dat je naar de kwaliteit van de bokshandschoen kijkt. Train je 1x in de week en wil je niet zoveel uitgeven aan bokshandschoenen dan is een kunstleren bokshandschoen een prima keuze voor je. Train je vaker dan 1x in de week. Dan is het verstandig om leren bokshandschoenen aan te schaffen.

Voordelen van leren bokshandschoenen:

  • Volledig van leer

  • Padding is steviger

  • Scheurt minder snel

  • Gaan langer mee

Welke maat bokshandschoenen heb je nodig?

Soms is het moeilijk om de juiste maat bokshandschoen te vinden. Wij maken het een stuk makkelijker voor je. Hieronder hebben wij een tabel gemaakt waarin jij makkelijk en snel kunt ziek welke maat bokshandschoenen je nodig heb.

Maat: Gewicht / leeftijd:
4 oz 2 t/m 4 jaar
6 oz 4 t/m 6 jaar
8 oz 6 t/m 8 jaar
10 oz 8 t/m 10 jaar
12 oz Vanaf 10 jaar / Vrouwen
14 oz 70 kg +
16 oz 85 kg +
18 oz 120 kg +

Nog vragen?

Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u specifieke vraag over een bokshandschoen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Op openingstijden kunt u via de whats app button direct met ons in contact komen. U kunt ons ook bereiken op [email protected] wanneer u een mailtje wilt sturen. Twijfel niet om te bestellen! U kunt kosteloos uw bestelling ruiling via onze retourportal. Bestellingen boven de €50,- zijn gratis voor verzending.