Zit je op kickboksen en wil je hiervoor de nodige spullen kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van OLB Sports, gevestigd in Arnhem. Hier vind je namelijk een ruim assortiment aan alle sportartikelen die je nodig hebt voor het kickboksen. Ben je op zoek naar iets speciaals en kun je het niet direct vinden? Wij helpen je graag!

BEKIJK MEER

Ik wil gaan starten met kickboksen: welke spullen moet ik kopen?

Wanneer je wilt gaan starten met kickboksen, zul je een aantal spullen moeten kopen. Gelukkig hoef je hiervoor het internet niet af te struinen, je kunt namelijk al je benodigdheden op één en dezelfde plek bestellen: OLB Sports. Wij bieden kinder-, heren- en damesartikelen aan van diverse topmerken, zoals zoals Reebok, Twins, Makura, King, Joya, Adidas en Danger, tegen een scherpe prijs. De spullen die je dient te kopen, als je wilt starten met kickboksen:

  • Kruisbeschermer: essentieel voor heren/jongens;
  • Bitje/mondbeschermer: zorgt ervoor dat je al je tanden nog hebt na het kickboksen;
  • Bandages: beschermen je polsen, handen en knokkels;
  • Kickbokshandschoenen: zijn verplicht;
  • Scheenbeschermers: essentieel voor het ontvangen en geven van trappen;
  • Enkelkousen: om enkelblessures te voorkomen;
  • Kickboksbroekje: gemaakt van zacht materiaal waardoor het niet schuurt.

Shop online of bezoek onze fitnesswinkel in Arnhem

Wil je direct de nodige spullen, zoals trainingsmateriaal, voor het kickboksen kopen? Plaats je bestelling voor 15.00 uur en wij verzenden deze dezelfde dag nog. Indien je bestelt voor meer dan €50,- profiteer je van een gratis verzending. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over onze service? Bel naar +31 (0)26 442 33 21, stuur een e-mail naar [email protected] of kom langs in onze kickbokswinkel in Arnhem! Welke spullen ga jij kopen om het beste uit jezelf te halen tijdens het kickboksen?