In een Joya kickboksset vind je alles wat je nodig hebt om een uitdagende kickbokssessie te takkelen. Het vooraanstaande merk Joya is al sinds 2000 niet meer weg te denken uit de wereld van de vechtsport. Het merk levert sportartikelen van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je graag veilig en eenvoudig kwalitatief hoogwaardige kickboksartikelen inslaan? Bij OLB Sports, gevestigd in Arnhem, slaag je ongetwijfeld!

Begin je carrière goed met een Joya kickboksset

Een Joya kickboksset is het ideale starterspakket voor de beginnende kickbokser. Of je nu je kind een kickboksset cadeau wilt doen of zelf wilt beginnen met kickboksen: een Joya kickboksset is verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen. Zo bevat de set voor kinderen bokshandschoenen, scheenbeschermers, een sportbroekje en een stoer sportshirt. In de complete set voor volwassen vind je ook al deze artikelen, plus een tok en een bandage. Ontdek ook de kickboksset van het topmerk King!

Bestel de juiste benodigdheden en start met kickboksen

Wil je graag een Joya kickboksset kopen? Plaats je bestelling voor 15.00 uur, dan verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog. Indien je bestelt voor meer dan €50,- profiteer je bovendien van een gratis verzending. Voor vragen over onze vechtsportartikelen, neem je eenvoudig contact met ons op. Mail naar [email protected], bel naar +31 (0)26 442 33 21 of kom langs in onze fitnesswinkel in Arnhem.