Ben jij opzoek naar Bokshandschoenen van het merk Twins? Je vind het allemaal hier op onze webshop. Wij hebben genoeg Twins Bokshandschoenen op voorraad. Wanneer jij iets besteld is het vaak al de volgende dag in huis. Met uitzondering van het weekend natuurlijk.

Twins Bokshandschoenen

Twins Bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten, kleuren en pasvormen. De bokshandschoenen van Twins staan al jaren bekend als het neusje van de zalm als het gaat om de kwalitatief goede bokshandschoenen.

Waarom Twins Bokshandschoenen?

Twins bokshandschoenen zijn niet goedkoop maar bieden wel veel voordelen ten opzichte van andere bokshandschoenen. Twins bokshandschoenen worden gemaakt van 100% echt Thais leer en gaan dus extreem lang mee. Ook bieden de Twins bokshandschoenen meer comfort en bescherming vanwege de extra padding bij de handpalm.

Welke maat bokshandschoenen heb ik nodig?

Wil jij Twins bokshandschoenen aanschaffen, maar weet je niet zeker welke maat je nodig heb. Hieronder een maattabel, zodat je zeker weet dat jij de juiste maat besteld.

Maat: Leeftijd:

4oz: tot 4 jaar

6oz: 4 tot 6 jaar

8oz: 6 tot 8 jaar

10oz: 8 tot 10 jaar

12oz: vanaf 10 jaar / Vrouwen

14oz: Heren 70+ kg

16oz: Heren 90+ kg

Mocht je toch nog twijfelen of vragen hebben. Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel. Je wordt altijd geholpen door deskundig personeel die je goed advies kunt geven.

Je kan ook altijd even bellen naar  026-4423321 of een mail sturen naar [email protected]

Bekijk ook:

Bokshandschoenen | Scheenbeschermers | Kickboks Shirts | MMA