Zoek je een winkel waar je kwalitatief hoogwaardige MMA handschoenen kunt kopen? Wanneer je MMA beoefent, is het belangrijk dat je dit doet met de juiste handschoenen. Maar hoe weet je nu welke MMA gloves je het best kunt kopen? OLB Sports, gevestigd in Arnhem, helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste sportartikelen. Bekijk ons ruime assortiment en bestel al je benodigdheden!

Waar moet ik op letten wanneer ik MMA handschoenen wil kopen?

MMA handschoenen zijn qua formaat een stuk kleiner dan bokshandschoenen. Hierdoor wegen ze veel minder en hebben ze minder padding. Daarnaast hebben de handschoenen een open einde waardoor je je vingers goed kunt blijven gebruiken. Bokshandschoenen zoek je uit op gewicht, maar MMA handschoenen daarentegen zoek je uit op maat. Maat S/M zijn geschikt voor kinderen, dames en mannen tot 75 kg. L/XL worden meestal gekozen door mannen met grote handen die boven de 75 kg wegen. Bij het uitzoeken van de handschoenen is het belangrijk dat deze perfect aansluiten, omdat er geen ruimte is voor bandage. Wil je MMA handschoenen wilt kopen, dan kun je kiezen uit leren of kunstleren gloves.

Welke dikte padding moet ik kiezen wanneer ik MMA gloves wil kopen?

Wanneer je MMA gloves wilt kopen, dien je rekening te houden met de padding van de handschoenen. De dikte van de padding is namelijk erg belangrijk. Ben je van plan om te gaan sparren? Dan is het verstandig om MMA gloves van 8 ons te kopen. Deze hebben een dikkere padding, waardoor je minder snel iemand fysiek pijn kan doen.

Ontvang professioneel advies op maat

Ben je op zoek naar de juiste handschoenen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kopen van MMA gloves? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact met ons en wij helpen je met het vinden van de juiste vechtsportartikelen. Bel naar +31 (0)26 442 33 21, stuur een e-mail naar [email protected] of kom langs in onze fitnesswinkel in Arnhem.