Een kickboks set nodig voor dames?

Bekijk onze volledige kickboks sets hier. Wij hebben een ruim assortiment kickboks sets van verschillende merken en verschillende kwaliteiten. Wat dachtje van het merk, Joya, 1916 Fight Gear, Booster, Twins of King. Je vind het allemaal op de website met de meeste kickboks sets.

Verschillende soorten kickboks sets

Vind jij het ook zo moeilijk om een keuze te maken. Wij helpen je graag verder hiermee. Wij hebben een keuze gemaakt uit ons assortiment en er de beste kickboks sets van gemaakt. Om het zo gemakkelijker te maken voor jou. Wij bieden veel verschillende merken aan, zoals hierboven aangegeven. Het is nog wel handig om te kijken hoe vaak je in de week traint. Train je maar 1x keer in de week dan heb je voldoende aan een kunstleren set. Maar train je vaker in de week. Dan is het ons advies om betere kwaliteit handschoenen en scheenbeschermers aan te schaffen. Dit omdat de kickboks set veel langer mee gaat.

Kickboks sets speciaal voor dames

Ook hebben wij speciale dames kickboks sets te koop op onze webshop. Boxhandschoenen maat 12oz is de meest voorkomende bokshandschoenen maat voor dames. Twijfel je nog over de juiste maat? Bij elk product geven wij netjes een maattabel aan welke maat bokshandschoenen en scheenbeschermers je nodig heb. Twijfel je nog of je de juiste maat wel heb, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar. U kunt mailen naar [email protected] of bel naar 0264423321.

Online een kickboks set bestellen voor dames

Heb jij een leuke kickboks set voor dames gevonden en wil je deze graag bestellen. Dan kan je veilig je bestelling afronden. Zodra wij de bestelling binnen hebben gekregen. Doen wij er alles aan om het dezelfde dag nog te verzenden. Bij ons geldt voor 15:00 besteld is de volgende dag al in huis. Mocht je de bestelling netjes thuis hebben gekregen en is de maat te groot. Geen zorgen bij ons mag je de bestelling kosteloos omruilen. Meld je retour netjes aan via ons retourportal en dan zorgen wij voor de rest.