BEKIJK MEER

Wat bieden wij aan?

Wij verkopen veel verschillende judo pakken online en in onze winkel in Arnhem. Wij bieden pakken aan van de merken Joya, Matsuru en Essimo. De pakken die we verkopen zijn van top kwaliteit en worden als fijn ervaren. We bieden ook losse broeken aan voor als u niet meteen op zoek bent naar een heel pak. Wij verkopen maten van 100cm t/m 320cm. Voor iedereen is er dus wel wat te vinden bij ons! Wie bieden pakken aan voor kinderen en volwassenen.

We verkopen verschillende soorten pakken, pakken voor beginners, voor gevorderden en voor zwaar ervaren judoka’s.

Zo hebben we de goedkopere pakken voor beginners. Die zijn van glad katoen zonder wafelstructuur. Deze zijn vooral voor de kinderen. Deze zijn al te verkrijgen vanaf €19,95. Deze pakken bieden een erg goede minimale kwaliteit voor beginners

Dan hebben we de gewafelde katoenen pakken. Deze zijn te verkrijgen vanaf €29,95. De gewafelde pakken zijn al vele malen steviger dan de niet-gewafelde pakken. De pakken zijn nog van redelijk licht gewicht, ideaal voor kinderen en van prima kwaliteit.

De beste en sterkste pakken die je kan krijgen en die wij aanbieden zijn pakken van zwaar gewafeld katoen. Doordat alle vezels in elkaar geweven zijn, zijn deze pakken super sterk. Deze pakken zijn bij ons te koop vanaf €49,95. Deze pakken worden meestal gedragen door volwassenen of door zwaar ervaren judoka’s die vaak ook aan wedstrijden mee doen.

Advies over het wassen van het judopak

Het judopak moet je de eerste paar wasbeurten koud wassen. Dit omdat het pak anders te veel gaat krimpen. Als je het al een paar keer gewassen hebt, kan je het judopak heter wassen, bij voorkeur op 30 graden.

Waar zijn wij gevestigd?

OLB Sports is gevestigd in Arnhem aan de Steenstraat 112. U kunt bij ons gratis parkeren! U kunt natuurlijk ook gewoon vanuit huis bestellen via deze site, wilt u toch graag even passen of persoonlijk advies van ons? Dan bent u welkom in de winkel elke werkdag behalve de maandag van 10.00-18.00 en op de zaterdag van 10.00-17.00. U kunt ons ook bereiken door te bellen via 026 442 33 21. of te mailen via [email protected] Wij staan altijd voor u klaar om passend advies te geven!

Waarom bij ons kopen?

Wij willen altijd het beste voor onze klanten bieden. Daarom bieden wij alleen producten aan die als goed ervaren worden. De merken die wij bieden hebben een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben een groot assortiment en er is dus voor iedereen wel wat te vinden. Voor groot en klein! Ons personeel is altijd bereid om u passend advies te geven, via de telefoon, de mail of in de winkel.