Wil je graag Joya bokshandschoenen kopen, zodat je binnenkort het allerbeste uit jezelf kunt halen tijdens een bokstraining of -wedstrijd? Dan zit je bij OLB Sports 100% op de juiste plek. Wij zijn een fitnesswinkel, gevestigd in Arnhem, met een ruim en gevarieerd assortiment aan de mooiste sportartikelen. Ben je een bokser in spé of ben je al wat jaartjes aan het trainen en ken je de boksring als geen ander? Op welk niveau je nu bokst: met de boksartikelen die je vindt in onze (web)winkel kun jij iedere uitdaging aan.

Joya bokshandschoenen met een juiste pasvorm kopen

Ben je een vechtsporter en wil je nieuwe Joya bokshandschoenen kopen? Het kopen van de juiste bokshandschoenen, van een topmerk als Joya, vereist het nodige geduld en de juiste kennis. Het is belangrijk om bokshandschoenen te bestellen die een perfecte pasvorm hebben en waar je voor een lange tijd plezier van hebt. Welke maat bokshandschoenen je nodig hebt, is afhankelijk van je leeftijd en/of gewicht.

  • Kinderen tussen 6-9 jaar: 4,6 of 8 OZ
  • Kinderen tussen 9-14 jaar: 8,10 of 12 OZ
  • Vrouwen: 12 OZ
  • Mannen tot 85 kilogram: 14 OZ
  • Mannen >85 kilogram: 16 OZ.

Plaats direct je bestelling

Of je nu Joya bokshandschoenen, een gebitsbeschermer, een boksbandage of scheenbeschermers wilt kopen: kwalitatief hoogwaardige boksartikelen bestel je eenvoudig bij OLB Sports, de bokswinkel in Arnhem. Plaats je bestelling vandaag voor 15.00 uur en wij verzenden deze dezelfde dag nog. Bestel je voor meer dan €50,-? Dan profiteer je bovendien van gratis verzending. Kun je wel wat professioneel koopadvies gebruiken of heb je specifieke vragen? Kom langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op. Bel naar +31 (0)26 442 33 21 of stuur een e-mail naar [email protected].