Waarom zou je een bokszak kopen?

Een bokszak is één van de beste manieren om je conditie te trainen. Het fijne aan de bokszak is dat je gewoon thuis kan trainen. Je hangt de bokszak ergens neer en je kan trainen wanneer je wilt. Het is een geweldige manier om fit te blijven wanneer je weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan of omdat je de sportschool misschien niks vind. Ook is het de beste trainingsmanier voor de meeste kickboksers/boksers.

Wat is er te verkrijgen?

Er zijn verschillende bokszakken. Je hebt bokszakken van vele afmetingen. Zo heb je bokszakken van 80cm, 100cm, 120cm, 150cm en 180cm. Naast de afmetingen heb je staande en hangende bokszakken. Voor de hangende heb je een standaard nodig of je kan hem met een haak aan het plafond hangen. De staande hoef je alleen ergens neer te zetten natuurlijk. De kortere bokszakken zijn alleen bedoeld voor het stootwerk. Zoek je naar een bokszak waar je tegen kan slaan maar ook trappen? Dan moet je een langere bokszak hebben. De 180cm is ideaal voor elke bokszak training.

Ophang mogelijkheden

Ook is het belangrijk dat je nadenkt over hoe je de bokszak gaat ophangen. Wij hebben verschillende bevestigingsmaterialen op voorraad.

Houten balk: Ga je de bokszak ophangen aan een houten balk dan adviseren wij om een schommelhaak te gebruiken. Deze is makkelijk en stevig te bevestigen in een houten balk, zodat je bokszak stevig hangt.

Betonnen plafond: Ga je de bokszak bevestigen aan een betonnen plafond dan adviseren wij een plafondplaat aan te schaffen. Deze is makkelijk te bevestigen, zodat je zeker weet dat je bokszak goed blijft hangen.

Aan de muur: Ook hebben wij verschillende beugels waarmee je jouw bokszak aan de muur kan bevestigen. Let er goed op dat je muur stevig genoeg is voor een bokszak. Dit om te voorkomen dat de bokszak naar beneden komt vallen.

Bokszak bestellen

Mocht je een bokszak online willen bestellen zitten hier extra kosten aan verbonden. Dit i.v.m. de grootte van de pakketzending. De kosten hiervan zijn rond de €20,-. Een voordeel hiervan is dat de bokszak netjes thuis word afgeleverd en je hoeft zelf geen auto te regelen om de bokszak op te komen halen. De bokszakken worden netjes verpakt, zodat deze geen schade oplopen tijdens het vervoeren van de bokszak.

Mocht u nog advies nodig hebben dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt op de Whatsapp button klikken om direct met ons in contact te komen of u kunt ons mailen via [email protected] of bel naar 026-4423321.