BEKIJK MEER

Waarvoor is een bokszak handig?

Door te trainen met een bokszak, bouw je een super goede conditie op. Het ideale aan een bokszak is dat je gewoon thuis kan trainen wanneer je dat zelf wilt. Het is een geweldige manier om fit te blijven wanneer je weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan of omdat je de sportschool misschien niks vind. Ook is het de beste trainingsmanier voor de meeste kickboksers/boksers.

Wat is er te verkrijgen bij ons?

Je hebt bokszakken van diverse maten. Zo heb je onder andere bokszakken van 80cm, 100cm, 120cm, 150cm en 180cm. Naast de afmetingen heb je nog verschil in bevestigen, je hebt staande en hangende bokszakken. Voor de hangende heb je een standaard nodig of je kan hem met een haak aan het plafond of de muur monteren. De staande bokszakken zet je gewoon eenvoudig ergens neer. De kleinere bokszakken zijn alleen bedoeld voor het stoten. Zoek je naar een bokszak waar je ook tegen kan trappen? Dan moet je een lange bokszak hebben. De 180cm is natuurlijk ideaal voor elke bokszak training.

Mogelijkheden voor het ophangen

Het is belangrijk om te bedenken hoe u de bokszak ophangt. Wij hebben verschillende bevestigingsmaterialen om uw bokszak mee op te hangen.

Bevestigen aan houten balk: Ga je de bokszak ophangen aan een houten balk? dan stellen wij voor om een schommelhaak te gebruiken. Deze is makkelijk en stevig te bevestigen in een houten balk.

Bevestigen in betonnen plafond: Ga je de bokszak bevestigen in een betonnen plafond dan adviseren wij een plafondplaat aan te schaffen. Deze is makkelijk te plaatsen.

Bevestigen aan de muur: Ook hebben wij verschillende beugels waarmee je jouw bokszak aan de muur kan vastmaken. Let er goed op dat je muur de bokszak kan houden. Dit om te voorkomen dat de bokszak naar beneden komt vallen en zodat de muur niet kapot gaat.

Bokszak online bestellen

Mocht je een bokszak online willen bestellen zitten hier extra verzendkosten aan verbonden. Dit i.v.m. de grootte van de pakketzending. De kosten hiervan zijn €20,-. Een voordeel hiervan is dat de bokszak netjes thuis word afgeleverd en je hoeft zelf geen auto te hebben die genoeg laadruimte heeft om de bokszak op te komen halen. De bokszakken worden netjes verpakt, zodat deze geen schade oplopen tijdens het vervoeren van de bokszak.

Mocht u nog advies nodig hebben dan staan wij voor u klaar elke werkdag behalve de maandag van 10.00-18.00 en de zaterdag van 10.00-17.00. U kunt op de Whatsapp knop klikken om direct met ons in contact te komen of u kunt ons mailen via [email protected] of bel naar 026-4423321.