Bandage voor het boksen kopen? Bij OLB Sports hebben wij een ruim assortiment bandages. De bandages zijn leverbaar in verschillende maten 280cm zijn de kleinste tot 450cm de langste. Hoe langer je bandages hoe meer steun deze geven en hoe beter dit is voor je polsen tijdens je boks training. Bekijk hieronder al onze boksbandages.

Hoe zet ik een boks bandage?

Het is aan te raden om bandage voor tijdens het boksen te kopen. Bandages dienen op een juiste manier omgedaan te worden, zodat ze de bescherming kunnen bieden waarvoor ze bedoeld zijn. Bandages voor het boksen kun je online kopen bij OLB Sports. Naast bandages, vind je nog vele andere artikelen voor het boksen, zoals MMA handschoenen, diverse beschermers en kleding, zoals thaiboks broekjes. Neem een kijkje op de website en kom je er niet helemaal aan uit? Onze klantenservice helpt je graag.

Bandage voor het boksen kopen

In ons brede assortiment aan sportartikelen vind je bandages in alle soorten en maten. Ga je gewoon voor zwart of houd je wel van een kleurtje? Maar weet je eigenlijk waarvoor ze bedoeld zijn en hoe je ze om moet doen? Bandages bieden je handen de nodige bescherming en zorgen ervoor dat je bokshandschoenen op hun plaats blijven zitten. Maar ze vangen ook je zweet op en kunnen blessures voorkomen. Oftewel, een echte must-have wanneer je professioneel wilt boksen. Weet jij al welke bandage je voor het boksen wilt kopen? Plaats je bestelling voor 15:00 uur en het wordt vandaag nog verzonden. Zo kan je al binnen enkele dagen genieten van je bestelling. Plaats je een bestelling boven de €50,-? Dan bezorgen we je bestelling gratis thuis. Heb je vragen? Bel ons op het telefoonnummer +31 (0)26 442 33 21.