Sinds het 100 jarige bestaan in 2016 heeft OLB Arnhem ervoor gekozen om onder de naam OLB Sports verder te gaan. Een nieuwe naam, nieuw logo, maar vertrouwde gezichten en service. Naast de winkel beginnen ook de groothandel en de eigen merken steeds belangrijker te worden.

OLB Sports is een bedrijf met een enorme historie. Opgericht in 1916 in Arnhem en langzaam maar zeker geëvolueerd van schoenen maker naar sport specialist met een landelijke bekendheid. 
Door vast personeel met ieder zijn/haar eigen ervaring, in de verschillende sporten, worden bezoekers van de winkel altijd geholpen door iemand met verstand van zaken. De grote voorraad in combinatie met de gunstige locatie zorgen ervoor dat niet alleen recreanten maar ook topsporters hun weg naar OLB Sport vinden vanuit heel Nederland.

Doordat OLB al jaren met zoveel mogelijk vaste mensen werkt is het altijd een plezier om bekenden en nieuwe bekenden tegen te komen in de winkel of online in onze webshop.

Naast de winkel, webshops en een groothandel heeft OLB Sports ook meerdere eigen merken.

Van oudsher zijn we bij OLB Sports altijd al bezig geweest met ontwikkeling. Bij onszelf, maar ook bij de producten die we voeren. Naast vele samenwerkingen met de merken ontwikkelen we bij OLB Sports ook eigen producten. De winkel is nauw betrokken bij de feedback rond deze producten. Een belangrijk deel is de terugkoppeling van onze klanten.

Naast deze eigen merk die we volledig in eigen beheer hebben, werken we ook samen met bestaande merken. Zo hebben we een jarenlange relatie met Joya Sports, een vechtsport merk. Sinds het begin van dit merk zijn we als partners bezig om de producten zo goed als mogelijk te maken en hebben we regelmatig brainstorm sessies over de toekomst binnen de vechtsport.
Daarnaast werken we sinds begin 2017 met het merk Makura. Een Iers bedrijf dat zich richt op gebitsbeschermers. Hiermee werken we hard samen om de Europese markt te voorzien van de beste mondbeschermers.

Ook hebben we een website voor gebitsbeschermers www.gebitsbeschermers.nl Hier verkopen wij Makura gebitsbeschermers, maar ook grote merken zoals Shock doctor, Opro en UFC gebitsbeschermers.

Om te zorgen dat de producten die we in de winkel en webshop hebben staan voldoen aan zelfs de hoogste eisen werken we regelmatig samen met topsporters en evenementen. Zo sponsoren we meerdere sporters in de vechtsport, het handbal en nog veel andere sporten waarin we producten hebben. Dat in combinatie met het personeel zorgt ervoor dat we weten hoe producten reageren als onze toppers ze in gebruik hebben.

Het personeel, de winkel en jij als klant; samen maken we al meer dan 100 jaar dit bedrijf. Graag zien we je weer in de winkel of online in onze webshop

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze winkel. Tot snel in onze winkel in Arnhem, of online in onze webshop!