Welkom bij OLB Sports Zakelijk.

Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd schrijft u zich eenvoudig in als klant

  • Sportschool Prijzen – Prijzen op de website die alleen voor groothandelsklanten zichtbaar zijn.

  • Snelle levertijd – Voor 15:00 besteld morgen in huis

  • Overzicht van bestellingen – U kunt alle bestelde artikelen terug zien in een duidelijk overzicht

  • Persoonlijk Advies – Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren en helpen bij keuzes

Aanmelden als klant

Heeft u een sportschool, boksschool of een ander sportgerelateerd bedrijf dan is aanmelden als klant bij OLB Sports is erg eenvoudig. Wij hebben een aantal gegevens van u nodig: uw KVK-nummer, E-mailadres, telefoonnummer, etc.

Zodra u zich heeft aangemeld krijgt u een bevestiging per mail. Wij verifiëren het verzoek om klant te worden en nemen z.s.m. telefonisch contact met u op. Heeft u toch vragen of opmerkingen kan u ons altijd bellen +31(0)26 442 33 21 of een mail sturen naar [email protected].

Direct klant worden

Over OLB Sports

OLB Sports is een Fitness & Vechtsportspecialist uit Arnhem met een grote online aanwezigheid. OLB Sports openende de deuren van de eerste winkel in 1916. OLB bestaat dus al ruim 100 jaar en heeft een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk was OLB Sports een schoenmakerij toen het begon in 1916. Langzaam maar zeker kwamen er ook sportartikelen bij. Dit is doorgegroeid tot het bedrijf dat het vandaag de dag is, een bedrijf dat al meer dan 40 jaar Fitness & Vechtsport artikelen verkoopt en u kan voorzien van persoonlijk advies.

Ons team

Ons team bij OLB Sports bestaat uit drie vaste krachten. Als u naar de winkel komt of ons online bereikt dan zal u altijd met een glimlach geholpen worden door één van de onderstaande mensen.

Bas Broekhuizen

Eigenaar/Bedrijfsleider

Nicky Kip

Webdesigner/Marketing

Bram Jacobs

Verkoopspecialist