Waarom kickbox?

Tijdens het trainen van kickboksen train je niet alleen je vechtskills, maar kickbox heeft vele andere voordelen. Kickboksen is leuk en uitdagend, je traint met kickboksen niet alleen je body, maar ook je mind, kickboksen is cardio en kracht in een workout en je verbrand super veel calorieën in een training. Dat wilt toch iedereen!

De laatste jaren is kickboksen populairder dan ooit geworden. Iedereen wilt toch worden zoals Rico of Badr! Maar wat is nou een goede kickbox gym. Wij van OLB Sports werken natuurlijk veel samen met vele sportscholen in Arnhem en regio. Wij kunnen je goed advies geven over welke sportschool bij jou past.

Kickbox
Kickbox

Kickbox scholen die wij adviseren

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van kickboks scholen waar wij goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk is het niveau van de kickboks scholen wel verschillend per kickbox gym. De ene sportschool is meer gericht op recreanten en zij willen dat iedereen een leuke goede work out heeft gehad. De andere sportschool wilt juist jongens opleiden om aan wedstrijden mee te doen. Zij zijn veel meer wedstrijd gericht. Mocht je er niet helemaal uit komen wat jij nou graag wilt en wil je hier meer advies over hebben? Wij helpen je graag met het uitzoeken naar een geschikte kickboks school voor jou.

Selfdefence4all

Selfdefence4all

Doetinchem

4th gym amsterdam

4th gym

Amsterdam

Gym Reflexx

Gym Reflexx

Arnhem

Speijers Sports

Speijers Sports

Beuningen

indoor action

Indoor action

Arnhem

E act training

E-act trainingen

Beekbergen

Zenboksen Arnhem

Zenboksen

Arnhem

Dion staring's gym

Dion Staring gym

Arnhem

pr boxing

PR Boxing

Arnhem

Riverside

Riverside

Arnhem

Mayrulifestyle

Mayru Lifestyle

Zetten

House of boxing

House of boxing

Beuningen

Ludus pt

Ludus PT

Huissen

Team Habouch

Team Habouch

Beers

Kilos and goals

Kilos & Goals

Groesbeek

Bull gym essen

Bull Gym

Essen (BE)

Coachingbyabood

Coachingbyabood

Veenendaal

Wil je jouw sportschool ook hier vermeldt hebben?

Lijkt het jou ook leuk dat jouw sportschool hier vermeldt wordt? Nodig ons uit om een keer een les mee te doen! Wij doen dan graag met een training mee en schrijven achteraf een leuke blog over de sportschool. Onze blogs worden goed gelezen door onze klanten wat nou precies jou doelgroep is. Na de training weten wij ook hoe het is om bij jou te trainen en zo kunnen wij onze klanten het juiste advies geven over de sportschool die het beste bij hun past.

Kickbox
Kickbox

Wat heb je nodig voor een goede kickbox training?

Nu jij weet welke sportschool het beste bij jou past. Heb je natuurlijk ook de juiste kickbox outfit nodig die bij jou past. Wij zijn al jaren de vechtsportspecialist van Nederland. Hierdoor kunnen wij jou het beste advies geven, zodat jij de Rico of Badr van de toekomst wordt. Wat heb je allemaal nodig?

Kom langs in onze winkel

Bij OLB Sports vind je alles wat je nodig hebt voor kickbox. Door de jaren lange ervaring in verschillende vechtsporten weten wij waar we het over hebben. Het personeel heeft zelf ook ervaring in verschillende vechtsporten en hierdoor kunnen wij jou goed advies geven.