Zwarte bokshandschoenen

Ben je opzoek naar zwarte bokshandschoenen? Bij OLB Sports hebben we veel verschillende soorten merken zoals onder andere JoyaBoosterKingVenum of 1916. Neem een kijkje op onze website, wij hebben een ruim assortiment!

Bekijk alles

Hoe begin ik met kickboksen?

Voor kickboksen heb je een aantal basisspullen nodig voordat je überhaupt kan beginnen. Zonder deze spullen is het niet mogelijk om te beginnen met kickboksen. Denk bijvoorbeeld aan een tok, bokshandschoenen, scheenbeschermers, kickboksbroek en t-shirt. Wij hebben al deze spullen in onze winkel en webshop! Mocht u een hele set willen vragen wij u om naar onze winkel te komen in Arnhem. Hier helpt ons personeel u graag verder naar het zoeken van de juiste spullen.

Welke maat zwarte bokshandschoenen heb ik nodig?

In de kickbokswereld wordt er gewerkt met oz, dit staat voor ounce, 1 ounce komt overeen met 30 gram. Dit is de kracht die iemand kan leveren bij een stoot. Hoe zwaarder de persoon, des te meer kracht hij of zij kan leveren bij een stoot. Als je zwaarder/ouder bent dan kan je meer kracht leveren met je stoot en moet je meer ounce hebben dan iemand die minder zwaar/oud is. De volgende maten zijn ongeveer juist:

  • 4 oz: tot 4 jaar
  • 6 oz: 4 tot 6 jaar
  • 8 oz: 6 tot 8 jaar
  • 10 oz: 8 tot 10 jaar
  • 12 oz: Vanaf 10 jaar/vrouwen
  • 14 oz: Heren 70+ kg
  • 16 oz: Heren 90+ kg
  • 18 oz: 120+ kg

Vragen of advies?

Als u toch nog vragen heeft of u wilt liever de bokshandschoenen uitproberen en passen, dan kunt u natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel. Ons personeel staat voor u klaar en helpt u af van uw vragen/opmerkingen.

Je kan ook altijd bellen naar 026-4423321 of een mailen naar [email protected]

Online zwarte bokshandschoenen bestellen

Als je jou zwarte bokshandschoenen gevonden hebt en die graag wilt hebben, plaatst u die met een druk op de knop in uw winkelmandje. Als je boven de 20,- besteld zijn er geen verzendkosten. Besteld u onder de 20,- dan wordt er 4,95 in rekening gebracht.