Kickbokshandschoenen

Kickbokshandschoenen

Bokshandschoenen

Bokshandschoenen

MMA Handschoenen

MMA Handschoenen

Zakhandschoenen

Zakhandschoenen

Verschillende soorten vechtsporthandschoenen

Vechtsporthandschoenen zijn speciaal ontworpen, zodat je beschermd bent tegen harde impact en dat je tegenstander niet geblesseerd raakt. Bij elke vechtsport worden er andere vechtsporthandschoenen gebruikt. Zo worden er bij boksen en kickboksen, bokshandschoenen gebruikt met dikke foam padding en bij free fight weer MMA handschoenen met minder padding erin, zodat je beter kan vasthouden. Bij bokszaktraining ben je vrij in je keuze om wat voor vechtsporthandschoenen je gebruikt. De meeste kiezen ervoor om bokshandschoenen te gebruiken, maar ook mma handschoenen worden er voor een bokszaktraining gebruikt.

Verschillende kwaliteiten vechtsporthandschoenen

Bij het aankopen van vechtsporthandschoenen heb je te maken met verschillende kwaliteiten vechtsporthandschoenen. De goedkopere vechtsporthandschoenen zijn gemaakt van kunstleer ne goed voor beginnende vechters die 1x in de week trainen. Train je vaker in de week dan is ons advies om leren vechtsporthandschoenen aan te schaffen. Leer scheurt ten eerste veel minder snel dan kunstleren vechtsporthandschoenen en de padding in deze handschoenen zijn ook van veel beter kwaliteit. Wat er weer voor zorgt dat de vechtsporthandschoenen langer mee gaan.

Advies in de winkel

Wil jij graag eerst advies over je vechtsporthandschoenen krijgen. Dat is geen probleem. Wij hebben een grote winkel in Arnhem. Hier krijg je uitleg van deskundig personeel die zelf ook ervaring heeft in verschillende vechtsporten. Mocht je nou verder weg wonen en niet zomaar langs kunnen dan kan je gemakkelijk contact met ons opnemen via 026 442 3321 of mail naar [email protected] .