Bekijk alles

Als je serieus aan het trainen bent zijn je trainingsschoen een van de belangrijkste elementen van je outfit. Je bent er achter gekomen dat hardloopschoenen of andere sneaker echt niet geschikt van voor je workouts, Maar wat zijn nou wel de beste trainingsschoenen die jij kan dragen tijdens jouw workout?

Wat zijn de beste trainingsschoenen?

Reebok en Nike maken op dit moment de beste trainingsschoenen. Reebok met de Nano versie en Nike met de Metcon. Het blijft natuurlijk een persoonlijke kwestie van wat jij fijner vind. Elke voet is weer anders en dus voor ieder zijn eigen smaak. Wel zijn een aantal punten waar je op kan letten bij het aanschaffen van trainingsschoenen:

  •  Zorg dat je heel to drop niet meer dan 4mm is, Zodat je plat op de grond staat en voldoende stabiliteit hebt voor het liften. (heel to drop is makkelijk uitgelegd het hoogteverschil van de zool van hiel naar teen. De meeste trainingsschoenen hebben een heel to drop van 4mm.
  • Zorg dat je trainingsschoenen een stabiele zool hebben. Hierdoor krijg je veel stabiliteit tijdens je workout.
  • Zorg ervoor dat je trainingsschoenen licht van gewicht zijn.
  • Let erop dat je trainingsschoenen goed aansluiten. Dit is bij online bestellen van je trainingsschoenen wat moeilijker in te schatten, Maar je kan je schoenen testen bij ons in de winkel en hier krijg je deskundig advies op maat.

Trainingsschoenen bestellen

OLB Sports heeft een uitgebreide collectie aan trainingsschoenen. Voor advies bent u altijd welkom in onze winkel. Mocht u vragen hebben zijn wij altijd bereikbaar via onze whatsapp service of u kunt een mail sturen naar [email protected].

Heb je jouw trainingsschoenen gevonden en wil je deze bestellen? Voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. Mochten ze dan niet goed zijn wanneer u ze thuis heeft ontvangen. Uw bestelling kunt u heel makkelijk retourneren via onze retour portal. Meld je retour aan en deze kan je heel makkelijk weer retour sturen. Dus twijfel niet met bestellen.