Kickboks spullen kopen

Bij olbsports.nl vind je een ruim assortiment kickboks en fitness spullen. Je bokshandschoenen, scheenbeschermers of een nieuwe gebitsbeschermer. Je vind het allemaal op de webshop van OLB sports. Ook hebben wij volledige kickboks sets. Hier word het makkelijk om een keuze te maken. Wij hebben hier al onze sets compleet gemaakt het enige wat jij moet doen is een gave set uit te kiezen en te bestellen.

Wat heb ik allemaal nodig bij het kickboksen?

Bokshandschoenen: Als eerste heb je natuurlijk goede kickbokshandschoenen nodig. Wij hebben verschillende soorten kwaliteiten en pasvormen bokshandschoenen op voorraad. Belangrijk is om een keuze te maken in kwaliteit. Train je maar 1x in de week dan heb je aan een kunstleren bokshandschoen al voldoende, Maar train je vaker dan 1x in de week. Dan adviseren wij leren bokshandschoenen te kiezen. Deze gaan veel langer mee dan kunstleren bokshandschoenen. Ook is het belangrijk dat je de juiste maat bokshandschoenen besteld. Hieronder een overzicht van de maten:

Maat: Gewicht / leeftijd:
4 oz 2 t/m 4 jaar
6 oz 4 t/m 6 jaar
8 oz 6 t/m 8 jaar
10 oz 8 t/m 10 jaar
12 oz Vanaf 10 jaar / Vrouwen
14 oz 70 kg +
16 oz 85 kg +
18 oz 120 kg +

Scheenbeschermers: Ook is het heel belangrijk om scheenbeschermers te dragen tijdens je training. Niet alleen om jezelf te beschermen tegen blessures, maar ook om andere niet te blesseren. Ook in scheenbeschermers is er een hoop kwaliteit verschil. De goedkope basis scheenbeschermers zijn vaak van stoffen materiaal, dit is goed voor als je net begint. Train je vaker en wil je het serieuzer oppakken. Dan is ons advies om een harde scheenbeschermer te kiezen. Deze beschermd veel beter tegen harde impacten.

Bandages: Wat ook super belangrijk is dat je bandages onder je bokshandschoenen draagt. Deze zorgen ervoor dat je extra steun heb aan je knokkels en polsen. Hierdoor voelt het niet alleen steviger aan, maar traint ook veel lekkerder dan zonder bandages. Je heb verschillende maten bandages. Wij zeggen altijd hoe langer de bandages hoe beter, omdat dit veel meer steun geeft natuurlijk.

Bitje: Wat natuurlijk super belangrijk is zijn je tanden. Zodra jij je meldtanden heb gewisseld ga je geen nieuwe tanden meer krijgen. Daardoor is het super belangrijk om een goed bitje aan te schaffen. Ga hier ook niet op bezuinigen, want een paar euro meer voor een goede bitje is het zeker waard.

Kruisbescherming: En als laatste is het verstandig om een kruisbescherming te dragen. Tijdens de training of het sparren wilt het nog wel eens voorkomen dat iemand een verkeerde trap recht in je sjaakie wilt geven. Dan is het natuurlijk super belangrijk dat deze goed beschermd is.

Kickboks kleding: Het dragen van een kickboks kleding maakt het natuurlijk helemaal af. Wij hebben een ruim assortiment kickboksen broekjes en shirts in ons assortiment. Hier kan jij zeker voor de dag komen in je sportschool.

Wist je dat wij ook veel boks spullen verkopen?

Retourneren van je bestelling

Mocht jij een bestelling geplaatst hebben en is de maat toch niet helemaal goed of ben je niet tevreden. Dan kan je bij ons kosteloos je artikelen om ruilen. Meld je retour gemakkelijk aan via onze retour portal en geef aan welk product je graag wilt ruilen. Zodra we je retour hebben ontvangen sturen we direct de juiste maat naar je toe. Twijfel daarom niet om te bestellen, want ruilen mag altijd bij ons!