Fitness touwen staan bekend voor het gemakkelijk trainen van je kracht en conditie. Het is een total body workout voor kracht, hypertrofie, uithoudingsvermogen en cardio gezondheid allemaal in een lang, dik touw. De fitness touw oefeningen richten zich op meerdere spiergroepen tegelijk. Wij hebben alvast een paar oefeningen voor u op een rijtje neergezet:

  • Alternating waves, ga voor je fitness touw staan met je voeten op knie hoogte. Neem vervolgens in elk hand een uit einde van het fitness touw en zorg ervoor dat je hand palmen naar binnen wijzen. Til om de beurt je armen omhoog tot schouder hoogte en laat deze weer zakken. Doe dit voor zo hard en snel mogelijk.
  • The snake ga wederom voor je fitness touw staan met voeten op schouder hoogte. Pak de twee uiteindes van je fitness touwen en zak licht door je knieën zorg voor dat je spanning in je benen voelt. Maak een vloeibare zwaai beweging van links naar rechts en blijf zo voor 90 seconde door gaan.
  • Slams ga voor je fitness touw staan met voeten op schouder hoogte. Pak de twee uiteindes van je fitness touw vast en breng bijde armen omhoog en sla ze zo hard mogelijk naar beneden. doe dit 3x voor 30 seconden.

Als u klaar bent met de fitness touw workout dan heeft u uw: armen, benen, schouders, rug en borst getraind. Heb jij een fitness touw gezien op onze website die jij wilt hebben en wil jij deze eerst uittesten. Kom dan langs bij onze winkel want dit kan uiteraard. Zie hieronder onze voorraad aan fitness touwen.

Fitness touw uitproberen

Heb je hulp nodig bij het vinden van een bij jouw passend fitnes touw of zou u graag uw eerste fitness touw in het echt willen uitproberen dit kan bij onze winkel OLB Sports. Heeft u nog vragen over welke oefeningen u kunt doen met deze fitness touwen. Dat is geen probleem daar helpt een van onze winkel medewerkers graag mee. De fitness touwen die op onze website staan hebben wij ook op winkel voorraad. Heb jij dus een touw op het oog twijfel dan niet en kom gerust een keertje langs bij ons in de winkel. In onze winkel lopen deskundigen rond die u  kunnen helpen met het kiezen voor een geschikt fitness touw voor de beste ervaring.

Online fitness touw bestellen

Heb jij al een fitness touw gevonden die bij jou past en graag zou willen bestellen. Twijfel niet en bestel direct jou fitness touw. Al bestel jij jou fitnes touw voor 15:00  dan zorgen wij dat de bestelling de volgende dag in huis is. Heeft u nou een twaalf meter fitness touw besteld maar u had liever een 15 meter gewild, dan geven wij de mogelijkheid om dit fitness touw kosteloos om te ruilen. Dit kan gemakkelijk met ons retour systeem u hoeft alleen het fitness touw aan te melden in ons systeem en het naar ons retour te sturen. Hebben wij het product ontvangen sturen wij deze z.s.m naar u huisadres toe.