Ben je opzoek naar fitness schoenen voor heren? en ben je serieus aan het fitnessen dan zijn je fitness schoenen een van de belangrijkste elementen van je outfit. Je bent er achter gekomen dat hardloopschoenen of andere sneaker echt niet geschikt van voor je workouts, Maar wat zijn nou wel de beste fitness schoenen die jij kan dragen tijdens jouw workout?

Wat zijn de beste fitness schoenen voor heren?

Reebok en Nike maken op dit moment de beste fitness schoenen. Reebok met de Nano versie en Nike met de Metcon. Het blijft natuurlijk een persoonlijke kwestie van wat jij fijner vind. Elke voet is weer anders en dus voor ieder zijn eigen smaak. Wel zijn een aantal punten waar je op kan letten bij het aanschaffen van trainingsschoenen:

  •  Zorg dat je heel to drop niet meer dan 4mm is, Zodat je plat op de grond staat en voldoende stabiliteit hebt voor het liften. (heel to drop is makkelijk uitgelegd het hoogteverschil van de zool van hiel naar teen. De meeste fitness schoenen hebben een heel to drop van 4mm.
  • Zorg dat je fitness schoenen een stabiele zool hebben. Hierdoor krijg je veel stabiliteit tijdens je workout.
  • Zorg ervoor dat je fitness schoenen licht van gewicht zijn.
  • Let erop dat je fitness schoenen goed aansluiten. Dit is bij online bestellen van je fitness schoenen wat moeilijker in te schatten, Maar je kan je schoenen testen bij ons in de winkel en hier krijg je deskundig advies op maat.

Fitness schoenen voor heren bestellen

OLB Sports heeft een uitgebreide collectie aan fitness schoenen voor heren. Voor advies bent u altijd welkom in onze winkel. Mocht u vragen hebben zijn wij altijd bereikbaar via onze whatsapp service of u kunt een mail sturen naar [email protected].

Heb je jouw fitness schoenen  gevonden en wil je deze bestellen? Voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. Mochten ze dan niet goed zijn wanneer u ze thuis heeft ontvangen. Uw bestelling kunt u heel makkelijk retourneren via onze retour portal. Meld je retour aan en deze kan je heel makkelijk weer retour sturen. Dus twijfel niet met bestellen.