Opzoek naar een Fitness riem?

Bij olbsports.nl vind je een ruim assortiment kickboks en fitness spullen. Opzoek naar een fitnessriem? Je vind het allemaal op de webshop van OLB sports in allerlei verschillende soorten en maten. Het is erg gemakkelijk om bij ons te bestellen en als u dat voor 15:00 doet ontvangt u uw bestelling al de volgende dag! Past u eerst liever het product? Geen probleem! Kom gerust langs in onze winkel aan de Steenstraat 112 in Arnhem.

Waarom een fitness riem?

Fitness belts ook wel een powerlift riem of halterriem worden vaak gebruikt ter ondersteuning van de rug en buik. Wat niet veel mensen weten is dat een weightlifting belt de core strength verbeterd en bied het ook nog eens tegenkracht. Door zuurstof in je onderlichaam te forceren creeer je druk. Daardoor onstaat er iets in je lichaam wat intra-abdominale druk word genoemd. Fitness riemen worden voornamelijk gebruikt tijdens oefeningen zoals squats en deadlifts voor ondersteuning  waardoor je met zwaardere gewichten kunt gaan trainen. Een fitness belt zorgt er ook voor dat je je onderrug minder zwaar belast en dat je je verticaal kunt houden. Een fitness riem is niet aan te raden aan beginners maar voor mensen die al ervaring hebben en de techniek redelijk goed onder de knie hebben. Het is van belang dat je eerst de techniek beheerst voordat je met een belt gaat trainen. Want trainen met een belt betekent niet dat je meteen een perfecte houding aanneemt.Als beginner is het dus erg belangrijk voordat je een belt koopt dat je eerst de perfecte houding aanneemt.

Wat voor belts bieden wij aan?

Wij van OLB Sports bieden belts aan van het merk Tunturi. Dit merk is gespecialiseerd in fitness spullen en wordt altijd als goed ervaren. De producten van het merk zijn overigens van goede kwaliteit en dat is waar wij als OLB Sports zeker voor staan. We bieden verschillende soorten belts aan. Zo hebben we ondere andere weightlifting belts maar ook dipping belts. Weightlifting is voor de goede houding tijdens bijvoorbeeld het squatten en deadliften. Een dipping belt kan je gebruiken om een gewicht aan te hangen en je lichaam extra zwaar te maken wanneer je bijvoorbeeld pull ups doet of zoals de naam zegt, dips. Zo daag je jezelf extra uit. Wij bieden belts van 90cm t/m 120cm.

Voor wie is een fitness riem geschikt?

Wanneer je denkt dat de belt al het werk doet voor een goede houding, dan zit je fout. Een belt biedt ondersteuning maar je moet wel goed weten hoe je de belt gebruikt. Wij adviseren je eerst om de goede houding aan te leren en daarna pas te trainen met een belt. Wanneer je het een beetje onder de knie hebt kan je een belt gaan gebruiken om nog beter en zwaarder te trainen dan normaal. Wij adviseren ook om de belt niet al te vaak te gebruiken en af en toe nog zonder belt te trainen. Dit zodat je de techniek niet vergeet en altijd een goede houding blijft maken. We raden dit advies sterk aan.

Retourneren van je bestelling

Mocht jij een bestelling geplaatst hebben en is de maat toch niet helemaal goed of ben je niet tevreden. Dan kan je bij ons kosteloos je artikelen om ruilen. Meld je retour gemakkelijk aan via onze retour portal en geef aan welk product je graag wilt ruilen. Zodra we je retour hebben ontvangen sturen we direct de juiste maat naar je toe. Twijfel daarom niet om te bestellen, want ruilen mag altijd bij ons! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en staan wij klaar om u te helpen!