BEKIJK MEER

Waarom dumbbells gebruiken?

Dumbbells zijn super handig om thuis mee in vorm te blijven. Je kan veel verschillende oefeningen doen met dumbbells. Dumbbells worden het meest gebruikt voor het trainen van de biceps en triceps. Ook zijn de dumbbells goed om je uithoudingsvermogen te trainen. Door de vele oefeningen die je ermee kan uitvoeren is het top om thuis te gebruiken. Het is dus goed als krachttraining en om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Dumbbells werken een stuk beter dan fitness machines omdat je de gewichten zelf los in de hand hebt, er is geen ondersteuning dus bouw je sneller spieren op. Voor uithoudingsvermogen kan je de dumbbells vaak goed gebruiken door veel herhalingen te doen, dit is ook goed voor de vetverbranding. Zorg ervoor dat je voor het trainen met de dumbbells een goede warming up doet om de spieren niet over te belasten en goed op te warmen.

Wat verkopen wij?

Wij verkopen  dumbbells van 1 kg t/m 60kg. Ze zijn in in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en de merken die wij op dit moment aanbieden zijn Lifemaxx en Tunturi. Wij kunnen alle soorten dumbbells van Lifemaxx leveren, ook kunt u bij ons terecht voor complete dumbbellsets. Dumbbell rekken zijn ook bij ons te kopen. Deze gewichten zijn van goede kwaliteit en zijn perfect om thuis te gebruiken of voor in de sportschool. Wij hebben niet alle producten op voorraad, mocht u geïnteresseerd zijn in complete dumbbellsets of andere dumbbells van Lifemaxx dan kunt u daarvoor een offerte aanvragen via de mail: [email protected]

Waarom bij ons kopen?

Wij bieden diverse soorten en gewichten dumbbells aan. De prijs-kwaliteitsverhouding is iets dat wij belangrijk vinden en waar wij dus ook goed op letten, bij ons koopt u producten van goede kwaliteit voor een nette prijs. Vindt u het fijner om een keer langs te komen in de winkel dan kan dat natuurlijk ook. Onze winkel bevind zich in Arnhem op de Steenstraat 112. U kunt bij ons gratis parkeren. Wij bieden gratis verzending boven de €50 en 30 dagen bedenktijd na de levering. U heeft de producten binnen 1 tot 2 werkdagen in huis! Ook kunt u ons natuurlijk bellen voor advies of vragen via 026 442 3321 . Mailt u liever? Dan kan dat via [email protected] . Wij helpen u graag verder.

Bekijk ook: 

Fitness Winkel | Dumbbells