Wilt u een bokszak kopen of heeft u informatie nodig over om bokszak te kopen? Alles vindt u op deze pagina. Mocht u nog vragen hebben dan staan wij uiteraard klaar voor u. U kunt gemakkelijk met ons in contact komen via [email protected] of bel naar 0264423321. Zo helpen wij u zodat u de beste bokszak kan kopen!

Waarom een bokszak kopen?

Een bokszak is je beste trainingsmaatje. De beste boksers besteden uren aan een training op een bokszak. Hierop kan je goed aan je conditie werken en een bokszak laat je natuurlijk nooit in de steek. Wat ook een voordeel van een bokszak is dat je thuis op je zolderkamer op kan hangen en volle bak nog wat extra uurtjes kan trainen thuis. Bij olbsports vind je een ruim assortiment bokszakken.

Waar moet ik opletten?

Bij het aanschaffen van een bokszak moet je natuurlijk op een aantal dingen letten. Denk bijv. aan de afmeting van de bokszak. Hoe ga je de bokszak bevestigen en waar ge je de bokszak ophangen. Wij helpen je met het adviseren van je bokszak.

Afmetingen:

Bokszakken verkopen wij in verschillende lengtes van 80cm, 100cm, 120cm 150cm en 180cm. Wij adviseren wanneer u wilt trappen en slaan minimaal een 150cm bokszak aan te schaffen. Het mooiste is natuurlijk een 180cm.

Let bij het aanschaffen op de lengte wel of deze thuis in uw huis past. Wanneer u een bokszak van 180cm aanschaf zit hier natuurlijk ook een ketting aan. De gemiddelde lengte van een bokszak ketting is ongeveer 30cm. Reken de ketting bij de bokszak op zodat je zeker weet dat de bokszak thuis past. Dat houdt dus in 180+30cm= 210cm. Bij een plafond hoogte vanaf 220cm past dus een 180cm bokszak

Hoe hang ik mijn bokszak op?

Ook is het belangrijk dat je nadenkt over hoe je de bokszak gaat ophangen. Wij hebben verschillende bevestiging materiaal op voorraad.

Houtenbalk:

Ga je de bokszak ophangen aan een houten balk dan adviseren wij om een schommelhaak te gebruiken. Deze bevestiging je gemakkelijk in de balk, zodat je bokszak stevig hangt.

Beton:

Ga je de bokszak bevestigen aan een betonnen plafond dan adviseren wij een plafondplaat aan te schaffen. Deze kan je met kellbouten bevestigen, zodat je zeker weet dat je bokszak goed blijft hangen.

Aan de muur:

Ook hebben wij verschillende beugels, zodat je jouw bokszak aan de muur kan bevestigen. Let er goed op dat je muur stevig genoeg is voor een bokszak.

Professionele bokszakken

Zoekt u professionele bokszakken voor in uw sportschool? Dan adviseren wij de 1916 Fight Gear bokszakken. Deze professionele bokszakken zijn veel beter gevuld dan andere bokszakken. Vaak wat er gebeurd is dat na een tijdje de bokszak vulling onderaan de bokszak gaat zitten. Hierdoor is de bovenkant van de bokszak niet meer gevuld. Bij de 1916 Fight Gear bokszakken heeft u dit probleem niet meer. Deze professionele bokszakken leveren wij al jaren aan verschillende sportscholen en al onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit hiervan. Wilt u een offerte voor uw sportschool? Neem dan gerust contact met ons op [email protected] of u kunt bellen naar 026 442 3321.

Bokszak online bestellen

Mocht je een bokszak online willen bestellen zitten hier extra kosten aan verbonden. Dit i.v.m. de grote van de pakketzending. De kosten hiervan zijn circa €20,-. Een voordeel hiervan is dat de bokszak netjes thuis word afgeleverd en je hoeft zelf geen auto te regelen om de bokszak op te halen. De bokszakken worden netjes verpakt, zodat deze geen schade oploopt tijdens het vervoeren van de bokszak.

Mocht je nog vragen hebben wij staan altijd voor u klaar. U kunt op de whatsapp button klikken om direct met ons in contact te komen of u kunt ons mailen op [email protected] of bel naar 026-4423321.

Bekijk onze video

Een goede klant van OLB Sports, weet als geen ander waar je op moet letten bij het aanschaffen van een bokszak. Laat je inspireren door Mayru Lifestyle en word een stukje wijzen voor het aanschaffen van een bokszak.