In de bokswinkel van OLB Sports vind je allerlei artikelen die jij nodig hebt om goed te kunnen boksen. Denk bijvoorbeeld aan hoofd- en borstbeschermers, bokshandschoenen, kleding en bandages. Of je nu net begint met boksen of het al jaren doet, wij bieden voor iedere bokser de juiste artikelen. Doe je aan een andere vechtsport zoals karate, Taekwondo of judo? Neem ook dan eens een kijkje in onze online bokswinkel.

BEKIJK MEER

De bokswinkel voor diverse vechtsporten

Wij bieden in onze bokswinkel diverse artikelen aan voor onder andere karate, kempo, MMA, Taekwando, jiu-jitsu en Ninjutsu, judo en Krav Maga. Waar ben je precies naar op zoek? Moeten je huidige sportartikelen vervangen worden of begin je net aan een vechtsport en zoek je passende bokshandschoenen en bandage? Wij verkopen alleen de beste merken in onze winkel zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Denk aan merken zoals Nike, Reebok, Joya, Adidas en Booster. Al 100 jaar zijn wij een sportspecialist met landelijke bekendheid. In de loop der jaren hebben we niet alleen recreanten blij gemaakt met sportartikelen, maar ook topsporters zijn bekend bij OLB Sports. Ook zijn wij een trotse partner van het merk Joya Sports.

De boks winkel met veel soorten trainingsmateriaal

Naast benodigdheden wat betreft de aankleding en bescherming hebben we ook een ruim assortiment aan trainingsmateriaal. Denk hierbij aan stoot- en trapkussens, bokszakken, boksplafonds, double end balls en coaching mitts. Waar ben jij naar op zoek? Kom je er niet helemaal aan uit? Onze klantenservice is je graag van dienst. Ook voor vragen over defecten, ruilen en retourneren, verzending en bezorging neem je contact op met de klantenservice van onze bokswinkel. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)26 442 33 21.