Bokspalen zijn als het ware staande bokszakken. Deze bokspalen zijn gemakkelijk te verplaatsen in tegenstelling tot bokszakkken die je moet ophangen  kan je deze bokspalen overal neerzetten. Dit geeft super veel extra mogelijkheden te gaan (thuis)trainen. Bokspalen zijn gemakkelijk op te bergen. Naast dat deze bokspalen gemakkelijk op te bergen zijn, zijn deze ook nog eens een minder groot gevaar voor spullen die je thuis hebt staan. Wil jij graag een goede bokspaal maar zou je deze eerst uit willen proberen in een winkel. Hier bij OLB Sports geven wij deze mogelijkheid. Zie hieronder ons assortiment aan bokspalen.

Bokspalen uitproberen

Zou jij graag jou eerste bokspaal willen uitproberen voordat jij deze voor thuis aanschaft? Dit kan zeker op locatie bij OLB Sports. De bokspalen die op de online webshop staan hebben wij ook op voorraad in de winkel. Heb jij dus een mooie bokspaal gezien online en zou je deze willen uittesten. Dan ben je van harte welkom in onze winkel zodat je deze van te voren kan uit proberen. Op locatie hebben wij ook deskundig personeel die zelf ook vechtsporten beoefenen. Hun geven jou ook graag advies en zoeken samen met jou welke bokspaal het beste bij jou past.

Online bokspaal bestellen

Zie jij een bokspaal die jij graag zou willen bestellen. Twijfel dan niet en bestel direct de bokspaal naar keuze voordat deze uitverkocht is. Bestel jij jou bokspaal nou voor 15:00 dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat deze de volgende dag bezorgd is! Stel nou dat je dagen lang zwetend wakker zou liggen van deze bokspaal aankoop dan kun je altijd gebruik maken van onze 30 dagen bedenk tijd. Dit doe je als volgt: meld je product aan via ons retour systeem en stuur deze dan retour naar ons.