BEKIJK MEER

Bokshandschoenen dames

Gelukkig worden boksen en kickboksen niet meer gezien als een sport alleen voor mannen maar een sport voor iedereen. Zowel voor vrouwen, mannen en kinderen bieden wij een ruim assortiment aan bokshandschoenen en andere vechtsport gerelateerde producten.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een paar bokshandschoenen?

De gemiddelde vrouw heeft een iets smallere en kleinere hand. Het is van belang om dit te weten bij het uitkiezen van de juiste bokshandschoenen. Voor de meeste vrouwen is een 12oz bokshandschoen de beste keuze qua maat. Als je een gevorderde bokser bent dan kan je er ook voor kiezen om een 14oz bokshandschoen te nemen. De bokshandschoenen die wij verkopen zijn allemaal van een hoge kwaliteit het verschil zit hem dus in het design van de bokshandschoen.

Gebruik van een binnenhandschoen of bandage.

Als je gaat boksen raden wij altijd aan om dit te doen met binnenhandschoenen of bandages om de handen. Het doel hiervan is om de bokshandschoenen fris te laten ruiken. Als je gaat sporten ga je zweten, binnenhandschoenen en bandages zijn ervoor gemaakt om zweet op te nemen. Het verschil tussen binnenhandschoenen en bandages is dat binnenhandschoenen makkelijker om te doen zijn. Wel kan je met bandages zelf bepalen hoe je ze omdoet en hoe strak je ze wil hebben. Als je niet weet hoe je een bandage zet bekijk dan deze video waarin wij precies uitleggen hoe je dit moet doen.

Heb je ook met het gebruik van binnenhandschoenen of bandages nog steeds last van stinkende bokshandschoenen bekijk dan Fresh K.O. extreme sports spray. Fresh K.O. is een spray speciaal ontwikkeld om je bokshandschoenen en andere lastig schoon te maken sportuitrustingen altijd fris te laten ruiken.

Contact

Mocht je toch nog twijfelen over welke bokshandschoen de juiste is voor jou of vragen hebben. Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel. Je wordt altijd geholpen door deskundig personeel die je goed advies kunnen geven.

Je kan ook altijd even bellen naar  026-4423321 of een mail sturen naar [email protected]