Adidas powerlift schoenen

Ondersteunende powerlift schoenen voor een betere lift.

Adidas powerliftschoenen bieden het perfecte platform om die skills in de praktijk te brengen. Ze hebben een speciaal ontwikkelde, gestanste, wigvormige middenzool naast hielondersteuning en een wreefbandje voor uitstekende stabiliteit. Iets wat jij dus echt wil hebben tijdens je traning! Hieronder nog een overzicht met de voordelen van powerlift schoenen.

Voordelen van powerlift schoenen:

  • Enkel stabiliteit: Met name als je geen goede enkel mobiliteit hebt is het aangeraden om powerlift schoenen aan te schaffen die genoeg ondersteuning bieden aan je enkels.
  • Platte zool: Omdat je je voeten zo plat als mogelijk op de grond wilt hebben staan is het altijd aangeraden om te kiezen voor schoenen waarbij de zool helemaal plat is. Je kunt je namelijk voorstellen dat als de zool schuin omhoog loopt of als er kleine nopjes of oneffenheden in zitten dat het contact met de grond aanzienlijk minder zal worden.
  • Stevigheid: Dit is een eigenschap waar een goede powerliftschoen aan moet voldoen. Het moet je voeten voldoende stevigheid bieden.
  • Hoge hak: De powerliftschoenen beschikken over een verhoogte hak. Dit kan je helpen om dieper te kunnen zakken bij het squaten. Hoe dieper je zakt hoe effectiever je traint. Dit is wat de powerliftschoenen onderscheid met andere alternatieven zoals all-stars en blote voeten.
  • Grip: De zolen van de powerlift schoenen zorgen er voor dat je goede grip hebt waardoor je stevig op de grond staat.

Uitproberen van je powerlift schoenen!

Wist je dat je bij ons powerlift schoenen kan uitproberen in de winkel. Wij hebben een ruime keuze aan powerlift schoenen in ons assortiment. Test je schoenen uit en kom naar onze winkel of besteld ze online op onze webshop. Vandaag besteld? Wij doen er alles aan zodat jij de volgende dag je bestelling al in huis heb.